Vantage wordt Legrand Integrated Solutions

De systeemintegrator en verdeler van het merk Vantage in Europa wijzigt zijn naam en wordt Legrand Integrated Solutions. Doel van de rebranding: de installateurs en integratoren de beste oplossing bieden om te kunnen voldoen aan de behoeften van hun klanten.

post-image-3

Het bedrijf heeft aangekondigd dat zijn cataloog voortdurend zal evolueren om zo bijkomende gamma`s van Legrand-producten op te nemen die een groter aantal verticale markten bedienen. Dit gebeurt met name door het bepalen van de optimale architectuur van een domotica-installatie, door de ontwikkeling van drivers of door in eenzelfde systeem verschillende oplossingen van de groep Legrand of derde partijente integreren.

Met deze nieuwe strategische oriëntatie wil Legrand Integrated Soutions het belangrijkste support center worden van de groep voor projecten waar er in complexe systemen verschillende oplossingen geïntegreerd moeten worden.

Het bedrijf wil eveneens zijn projecten portfolio uitbreiden naar nieuwe markten, zoals bijvoorbeeld CP Electronics projecten voor slimme geïntegreerde vergaderzalen en gebruiksinterfaces.

"De grroep Legrand biedt een uitgebreid assortiment compatibele producten aan die onze projecten vereenvoudigen en optimaliseren. De meeste projecten situeren zich in de domeinen van multi room audio (Nuvo), rolluiken (QMotion, audioracks (Middle Atlantic Products), een goede netwerkstructuur (Luxul), videofonie (BTicino), Uninterruptible Power Supply (UPS), schakelmateriaal, bedrading en stroomdistributiesystemen ", zegt Bart Stuyven, VP Development & Services bij Legrand Integrated Solutions.

25 jaar geleden startte Vantage EMEA op de internationale scène met domotica, om daarna al snel de verdeler van het merk Vantage te worden voor Europa, het Midden-Oosten en Azië.

 

Show More
Back to top button
Close
Close