Riverbed stelt zijn nieuw partnerprogramma voor

Het nieuwe programma Riverbed Rise wil de performantie belonen van partners ongeacht hun profiel of hun business model. De specialist in cloudoplossingen heeft tevens Bridget Bisnette benoemd aan het hoofd van het wereldwijd netwerk van resellers en corporate sales.

post-image-3

Het bedrijf Riverbed heeft zijn nieuw commercieel programma voor zijn partnernetwerk voorgesteld -Riverbed Rise- dat afgestemd moet zijn op het veranderend IT-landschap en de evolutie bij de partners.

Met dit nieuwe programma wil Riverbed afstand nemen van een traditioneel programma, dat certificeringen en inkomsten beloont, maar wel aanzienlijke uitgaven en directe investeringen vergt van de partners om hun certificering en niveau te behouden. Riverbed heeft nu een nieuw, op prestaties gebaseerd programma dat is ontworpen om alle partnerprofielen te belonen, alle bedrijfsmodellen en de verschillende manieren waarop de klanten de technologie gebruiken.

De wijzigingen in het partnerprogramma van Riverbed zijn afgestemd op de nieuwe verkoopstrategie van het bedrijf. Zij omvatten een nauwere samenwerking met de partners om nieuwe klanten te verwerven en accounts te ontwikkelen met nieuwe technologieën en soepele gebruiksmodellen.

Om deze nieuwe verkoopstrategie te ondersteunen zal Riverbed samenwerken met zijn partners om de focus te leggen op de bestaande of nieuwe particuliere en openbare accounts.

De wijzigingen zullen geleid worden door Bridget Bisnette, de nieuwe Vice President van het wereldwijd netwerk en de corporate sales van het bedrijf. Bridget Bisnette neemt zo de leiding over de wereldwijde strategie en het partnerprogramma. Zij heeft meer dan 30 jaar lang verschillende internationale functies uitgeoefend in de IT-sector bij bedrijven zoals Cisco Systems, Standard Micro Systems en AST Computers.

Show More
Back to top button
Close
Close