Hoe Avenade de titel van beste werkgever van het jaar binnenhaalt

Het IT-adviesbureau heeft de titel van `Top Employer of Belgium` gekregen, een prijs die zijn inspanningen bekroont op het vlak van human resources en innovatief werk.

post-image-3

Avanade België heeft de titel Top Employer 2018 gekregen. Het bedrijf geniet hiermee een internationale erkenning voor zijn vooruitstrevend HR-beleid dat zijn werknemers een speciale garantie biedt voor persoonlijke voldoening, diversiteit en gezelligheid. Het is de vierde keer dat Avanade deze titel ontvangen heeft.

De IT-dienstverlener en dochteronderneming van Accenture en Microsoft - met hoofdzetel in Gent - staat bekend om zijn unieke ondernemersgeest. Het bedrijf hecht immers veel belang aan diversiteit en een prettige werksfeer. Het maakt er een punt van om een gemengd personeelsbestand te hebben, met zowel mannelijke als vrouwelijke adviseurs. Op basis van een op maat gemaakt programma hebben studenten en niet-afgestudeerden ook de mogelijkheid om van een concrete ervaring in informatica te genieten.

Avanade stimuleert ook gezelligheid en welzijn op het werk met initiatieven zoals interne sportcompetities, maandelijkse drinks, een zomerbarbecue en een jaarlijkse ski-reis. Onlangs werd in de kantoren van Merelbeke een nieuwe gaming corner ingehuldigd.

"Als bedrijf erkennen we dat onze mensen de sleutel zijn tot groei en succes. Het gaat niet alleen om het zoeken naar talent, maar ook om dat talent te ontwikkelen. Op deze manier garandeert onze werkomgeving de beste carrièremogelijkheden, ontworpen door de werknemer zelf. We bieden mogelijkheden voor permanente vorming en werken aan innovatieve projecten met toonaangevende klanten in een inclusieve en diverse cultuur", aldus Jan Peeters, country director.

Avanade België stelt momenteel 130 mensen tewerk. Om zijn groei te ondersteunen verwacht de IT-dienstverlener in de komende maanden 20 bijkomende aanwervingen.

Show More
Back to top button
Close
Close