Colt versterkt zijn managementteam met de benoeming van Andrew Edison

Colt Technology Services kondigt de benoeming aan van Andrew Edison tot Vice President Wholesale.

post-image-3

Het zal zijn taak zijn om de strategie van het bedrijf op het gebied van wholesale te versterken. Hij zal tevens een leidende rol spelen in de strategie van de teams om partnerschappen en oplossingen van het netwerk te faciliteren en te versnellen voor het "Wholesale" segment, en dat op wereldwijd niveau.

"Zijn solide ervaring betekent een pluspunt bij de voortzetting van onze uitbreiding en de versterking van onze Wholesale relaties", aldus Tom Regent, Chief Commercial Officer (CCO) van Colt.

Andrew Edison heeft een stevige ervaring van meer dan 25 jaar als verantwoordelijke op het gebied van commerciële activiteiten en operaties, maar ook op gebied van marktstrategie. Vooraleer hij bij Colt kwam oefende Andrew de functie uit van Senior Vice president Sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bij Level 3 / CenturyLink.

In deze functie was hij verantwoordelijk voor de belangrijkste verkoopkanalen en klantenservice van bedrijven, openbare diensten en groothandels.

Daarvoor werkte hij meer dan twintig jaar lang bij AT&T. In dat bedrijf leidde hij de activiteit van bedrijven in de EMEA-zone, door jaar na jaar de groei ervan voor te zetten en nieuwe bronnen van inkomsten te promoten.

Show More
Back to top button
Close
Close