Panasonic onthult een nieuw partnerprogramma met ScanSource

De computerreus heeft zijn Value Added Resellers programma voorgesteld dat de verkoop van zijn professionele zaktoestellen moet aanzwengelen.

post-image-3

Panasonic heeft de technologieleverancier ScanSource aangeduid als verdeler van zaktoestellen voor de Europese markt.  ScanSource werkt al lang samen met Panasonic op de Amerikaanse markt, en zal nu zijn ervaring ten dienste stellen van de activiteiten van Panasonic op de Europese markt. Het zal zo de positie van het IT-bedrijf consolideren op de markt van robuuste tablets en laptops.

Panasonic heeft bovendien een nieuw programma gelanceerd, "Edge", dat bestemd is voor het distributiekanaal van zaktoestellen en de Value Added Resellers in die sector moet ondersteunen.

Het Edge programma zal die resellers marketing, commercieel en technisch materiaal ter beschikking stellen op voorwaarde dat zij aan bepaalde kwalificatiecriteria beantwoorden.

"Bijna een derde van ons robuust  (`rugged`) gamma is tegenwoordig bestemd voor handheld-oestellen. De benoeming van ScanSource tot Europese verdeler bevestigt onze ambities in deze sector", zo verklaarde Kevin Jones, Managing Director Mobile Solutions Business Division bij Panasonic Corporation.

Show More
Back to top button
Close
Close