One Identity koopt Balabit

Met de overname van Balabit moet One Identity zijn toekomstige ontwikkeling beter kunnen oriënteren, en nog krachtigere oplossingen kunnen creëren voor klanten en partners.

post-image-3

Het bedrijf Quest Software, bekend voor zijn expertise in identiteits- en toegangsbeheer, meldt de overname van Balabit, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer en de analyse van accounts met privileges. De operatie moet One Identity toelaten om het gamma beveiligingsoplossingen dat het verkoopt uit te breiden.

Momenteel is de session management technologie van Balabit geïntegreerd in de One Identity Safeguard oplossing. Met deze overname kan One Identity de Privileged Account Management oplossingen nog krachtiger maken door analyse via machine learning van de geprivilegieerde accounts, die van groot belang zijn voor het samenstellen van een volledige PAM en IAM (Identity Access Management) stack.

Het moet One Identity ook toelaten om controle te krijgen over de toekomstige ontwikkeling van de technologie van Balabit en krachtigere oplossingen te creëren die de klanten kunnen gebruiken om hun cruciale uitdagingen op het vlak van priviliged access management aan te pakken.

Balabit beschikt over een stevig wereldwijd partnernetwerk dat opgenomen zal worden in de Partner Circle van One Identity. Zo kunnen zowel de partners van Balabit als die van One Identity hun aanbod verder uitbreiden.

Show More
Back to top button
Close
Close