Copaco integreert IBM Cloud in zijn 2tCloud platform

Copaco heeft zijn 2tCloud portefeuille uitgebreid met de IBM Cloud-infrastructuur, waarmee het de IT-mogelijkheden van de resellers vermenigvuldigt.

post-image-3

Copaco koos ervoor om de IBM Cloud-infrastructuur aan te bieden via 2tCloud , zijn eigen platform voor de distributie van clouddiensten. Een beslissing waarmee zijn commerciële partners gemakkelijker cloud-diensten kunnen ontwikkelen, beheren, hosten en aan hun klanten aanbieden.

Ter herinnering, in november 2016 had Copaco al "IBM Connections Cloud" geïntroduceerd in zijn 2tCloud platform, een geheel van IT-oplossingen bestemd voor bedrijven. Nu Copaco de IBM Cloud-infrastructuur aan zijn Marketplace aanbod toevoegt, kunnen de resellers voortaan een volledige cloud-infrastructuur voor hun klanten uitrollen.

De infrastructuurcataloog van IBM Cloud omvat cloud servers, opslag, load balancers, firewalls en IP-adressen. Die kunnen gekocht worden volgens een flexibel abonnement op uur- of maandbasis of volgens een pay-per-use model.

De resellers kunnen een publieke, private of hybride cloud-omgeving creëren voor klanten via een IBM Cloud-infrastructuur. De servers en andere cloud middelen kunnen op transparante wijze geïntegreerd worden in private netwerken, API`s en beheersystemen.

De Copaco 2tCloud partners kunnen er ook voor kiezen om de IBM cloud-oplossingen zelf te activeren, beheren en met de diensten van andere top leveranciers van 2tCloud te bundelen tot thema`s, zoals Workspace & Productivity, en Security, Back-up & Recovery.

De kosten van alle cloud-diensten worden samengebracht op één enkele maandelijkse factuur, wat betekent dat de partners en eindgebruikers eveneens op administratief vlak ontlast worden.

Om de partners te overtuigen van de kracht van de IBM Cloud-infrastructuur stelt het bedrijf voor om die via Copaco een maand lang gratis uit te testen.

Meer informatie op https://ibmmarketplace.copaco.com/

Show More
Back to top button
Close
Close