Pay.be van start op het Bancontact-platform

Het nieuwe akkoord dat afgesloten werd tussen de twee elektronische betaalinstellingen, stelt Pay.be in staat om rechtstreeks aan zijn klanten de in België meest gebruikte betaalwijze aan te bieden en om betalingen te aanvaarden via de Bancontact app.

post-image-3

"Wij zijn verheugd dat Pay.be ons vervoegt als rechtstreekse partner van Bancontact. Deze nieuwe samenwerking beklemtoont het belang van Bancontact als het favoriete betaalmiddel van de Belgen", zo verklaarde Kim Van Esbroeck, CEO van Bancontact Company.

Een ander pluspunt van het nieuwe partnerschap dat betaalinstelling Pay.be afsloot: bij de handelaars die met Pay.be werken zullen de gebruikers eveneens hun aankopen kunnen betalen via de Bancontact app. De transacties zullen dus niet alleen sneller en gemakkelijker verlopen, maar zij maken het gebruik van een kaartlezer overbodig.

"De resultaten van de eerste testen tonen aan dat dit een hoger conversiegehalte genereert voor de handelaar", bevestigde van zijn kant Olaf Kok, algemeen directeur van Pay.be.

Show More
Back to top button
Close
Close