Arrow en Nutanix breiden hun partnerschap uit

De twee bedrijven hebben beslist om hun commerciële samenwerking rond converged en hyperconverged infrastructuuroplossingen verder uit te breiden.

post-image-3

Arrow Electronics heeft zopas nieuwe distributieakkoorden afgesloten met Nutanix voor Frankrijk en de Benelux, en versterkt de bestaande samenwerking tussen de twee bedrijven in Spanje, Portugal en Scandinavië.

De distributieovereenkomst met Nutanix laat de Arrow partners toe om aan hun klanten high end datacentertechnologieën aan te bieden, gebaseerd op server virtualisatie en bestemd voor gedistribueerde applicatie-omgevingen (infrastructuren voor virtuele desktops, data-analyse, cloud, unified communications, enz.).

Zo kunnen de klanten hun energieverbruik verminderen en hebben zij minder ruimte nodig, terwijl zij tevens de complexiteit van hun opslag beduidend verminderen.

"De converged en hyper-converged oplossingen hebben de manier waarop moderne datacenters ontworpen worden grondig overhoop gegooid, door schaalbare platformen aan te bieden die perfect beantwoorden aan de nieuwe behoeften aan agility en eenvoudig beheer. Bovendien combineren zij verschillende geavanceerde bereken-, opslag- en softwarelagen, wat een veel grotere efficiëntie waarborgt", verklaart Bart van Rheenen, Managing Director ARROW ECS Benelux

Show More
Back to top button
Close
Close