Toshiba lanceert een op de intelligentie van IoT gebaseerde cloud oplossing

Het IT-bedrijf heeft een nieuw toestel voorgesteld, "edge intelligent", dat Microsoft Azure IoT gecertificeerd is. Een combinatie gebaseerd op de Smart Cloud en performante Edge toestellen.

post-image-3

Toshiba heeft de release aangekondigd van dynaEdge, een op Windows 10 gebaseerd Edge mobile randapparatuurtoestel dat gecertificeerd is voor de Microsoft IoT diensten. De nieuwe oplossing biedt een smart cloud van de nieuwe generatie, en ook een smart Edge platform.

Dankzij de Azure Cognitive Serices en Machine Learning technologieën zorgt de oplossing ervoor dat gebruikers op intuïtievere manier toegang hebben tot gecentraliseerde bronnen. Een ideaal apparaat om productielijnen of industriële oplossingen vanop afstand te onderhouden.

De integratie van Skype for Business biedt meteen ook een vlotte interface tussen de gebruikers en remote experten, voor rechtstreekse hulp en optimale efficiency.

"Het nieuwe toestel, gekoppeld met de kracht van de Azure IoT diensten, moet industriële organisaties toelaten om nieuwe besparingen door te voeren, nieuwe strategieën te ontwikkelen en gebruik te maken van nieuwe commerciële opportuniteiten", zo verklaarde Ruston Panabaker, Vice President Partner Devices and Solutions van Microsoft.

Show More
Back to top button
Close
Close