Boa Concept benoemt Michel Urban tot Zaakgelastigde Benelux

De specialist in innovatieve oplossingen voor het voorbereiden en inpakken van bestellingen heeft Michel Urban benoemt tot Business Manager Benelux.

post-image-3

Michel Urban vervoegt Boa Concept als Zaakgelastigde Benelux. Een rekrutering die kadert in de internationale uitbreidingsstrategie van BOA Concept, met name in de Benelux, waar het bedrijf al aan verschillende beurzen deelgenomen heeft in Antwerpen, Rotterdam en binnenkort Utrecht.

Michel zal vanuit België werken en heeft tot taak om de Belgische, Luxemburgse en Nederlandse markten te ontwikkelen en die van Noord-Frankrijk. Hij spreekt 6 talen en zal dus ook kunnen optreden in Spanje, Italië, of Duitsland in het kader van de toekomstige projecten van het bedrijf.

Michel Urban oefende voorheen de functie uit van Brand Manager bij Altadis, vooraleer hij Mercedes-Benz België vervoegde, om dan 14 jaar lang Directeur van de Europese markten te worden voor toestellenfabrikant TecMate International (laden en testen van batterijen, diagnostiek en afstellen van motoren).

Vervolgens werd hij belast met de commerciële ontwikkeling in Frankrijk van de ALSO Group, een Belgische groep die transportbandonderdelen voor intralogistieke toepassingen vervaardigt en verdeelt.

Show More
Back to top button
Close
Close