Sage Belgie verhuist zijn kantoren van Groot-Bijgaarden naar de omgeving van het Atomium

De medewerkers van de uitgever van beheersoftware nemen vandaag hun intrek in het Buro & Design Center in Brussel na de verhuis uit de oude kantoren in Groot-Bijgaarden. De nieuwe werkruimte, aangepast aan “het Nieuwe Sage”, is erop gericht samenwerking en agiliteit te bevorderen, met name dankzij het gebruik van nieuwe technologieën.

post-image-3

Terwijl de Luikse tak van het bedrijf zijn kantoren behoudt, kunt u de maatschappelijke zetel van Sage vanaf nu terugvinden op enkele passen van het Atomium (Esplanade 1, 1020 Brussel), en niet meer in Groot-Bijgaarden.

De verhuis komt in de eerste plaats tegemoet aan de groeiende noodzaak van een werkruimte in lijn met de evolutie van het bedrijfsleven, met organisatorische behoeften en de verwachtingen van de huidige medewerkers inzake flexibiliteit en mobiliteit. Deze nieuwe structuur sluit ook aan bij de “New Way of Working”, waarbij agiliteit primeert, met als doel een beter werkcomfort op alle niveaus.

Terwijl coworkingruimtes teamwerk en best practices inzake samenwerking aanmoedigen, geven aangepaste structuren aan iedereen de mogelijkheid om zich af te zonderen voor een optimale concentratie. Een veelvoud aan kleine vergaderzalen vergemakkelijkt ten slotte de uitwisseling in kleine comités. Elk van deze zalen is voorzien van een ultra-ergonomische audio/video uitrusting.

 

“Net als de filosofie van Sage, moeten onze kantoren het accent leggen op flexibiliteit om het dagelijkse werk nog interactiever, efficiënter en vooral aangenamer te maken”, verduidelijkt Alex Dossche, Managing Director van Sage België.

“Hiervoor passen wij bij onszelf toe wat we dagelijks bij onze klanten verkondigen: de Business Builders van vandaag moeten zichzelf voorzien van agiele tools die aangepast zijn aan de huidige manieren van werken! Dit kadert bovendien perfect in de transformatiestrategie van de onderneming die twee jaar geleden op globaal niveau begonnen is.”

Show More
Back to top button
Close
Close