Wanneer slimme thermostaten (slimme) jobs creëren

De Antwerpse telecomspecialist Janssens Field Services heeft contracten afgesloten voor de levering en installatie van de slimme thermostaten van essent.be. Het bedrijf plaatste reeds de Boxx van Engie en de Anna van Eni. JFS zal 60 extra personen in dienst nemen om in de loop van de volgende maanden de slimme thermostaten te installeren in Belgische huizen.

post-image-3

Janssens Field Services, een filiaal van Solutions30, zal belast zijn met de levering en installatie van flix packs van essent.be, vaak de eerste stap naar een Smart Home. Essent.be was op zoek naar een partner voor zowel de levering van zijn DIY packs (Do It Yourself) als de on-demand installatie.

JFS heeft de beide contracten binnengehaald. Het Antwerpse bedrijf zal de drie flix packs leveren: flixmood (slimme lampen), flixheat (slimme thermostaat) en flixsafe (slimme stekkers).

"Flix is ons nieuw domoticamerk. Het beantwoordt aan de evolutie van essent.be, van energieleverancier naar leverancier van innovatieve oplossingen die het leven van onze klanten comfortabeler maken. Wanneer de klanten hulp nodig hebben bij de installatie van de slimme thermostaat zal een technieker van JFS ter plaatse gestuurd worden. JFS zal de dispatching verzekeren via zijn full service contactcenter", zo legt Pierre Pignolet uit, Managing Director van essent.be.

Geert van Baelen, Smooth Operations Officer bij Janssens Field Services getuigt van het succes van de slimme thermostaat die steeds populairder wordt: "Tijdens onze piekactiviteit in 2016 installeerden wij tot 250 modellen per dag. Voor dit jaar verwachten wij een sterke stijging ten opzichte van verleden winter".

Gevolg: de slimme thermostaten creëren tewerkstelling. In de volgende maanden zal Janssens Field Services 60 mensen in dienst nemen en opleiden om aan de vraag naar slimme thermostaten te kunnen beantwoorden.

Show More
Back to top button
Close
Close