System Solutions bekroond met

De wereldwijde IT-partner uit Luxemburg behaalt de Award "Cloud Provider of the Year" voor zijn aanbod op maat "Made in Luxemburg". Een bekroning die een internationale uitstraling heeft.

post-image-3

Meer dan 1.000 professionals kwamen in Casino 2000 bijeen in Mondorf-les-Bains (Luxemburg) voor de 11e editie van Gala IT One. Een ICT Awards ceremonie die het Luxemburgse bedrijf System Solutions bekroonde tot "Cloud Provider of the Year".

Met een stijging van zijn "Cloud" activiteiten met 75% bevestigt het IT-bedrijf zijn hybride aanpak van de cloud-diensten en oplossingen, door aan zijn klanten het beste uit drie werelden aan te bieden.

"Wij leggen onze klanten niets op, wij stellen hen oplossingen à la carte voor die zo goed mogelijk aan hun behoeften en hun budget beantwoorden: private cloud, publieke cloud of on-site hosting, zelfs een combinatie van de drie werelden", aldus een verheugde Robert Roux, Oprichter en CEO van System Solutions.

Dankzij zijn statuut als primaire operator in de financiële sector zijn de diensten die System Solutions biedt conform met de technische, juridische en financiële vereisten van de Luxemburgse toezichthoudende autoriteiten, een belangrijke waarborg, ook voor buitenlandse bedrijven.

Het Cloud-aanbod van System Solutions berust op 3 private datacenters in Luxemburg (Capellen, LuxConnect Bettembourg en LuxConnect Bissen) waarvan 2 van niveau 4.

System Solutions telt vandaag meer dan 60 "Managed Services" klanten, verspreid over 6 landen: Luxemburg, Frankrijk, België, Groot-Brittannië, Zwitserland en het Emiraat van Dubai. Dankzij zijn internationale aanwezigheid en zijn gecertificeerde Cloud-infrastructuur, is System Solutions erin geslaagd om nieuwe klanten aan te trekken waaronder de kristalfabriek Baccarat (Frankrijk), Société Nationale de Controle Technique (Luxemburg) en UnifiedPost (België).

Show More
Back to top button
Close
Close