Didier Ongena neemt de leiding bij Microsoft BeLux

Microsoft heeft Didier Ongena benoemd tot General Manager van zijn Belgisch-Luxemburgse entiteit. Zijn eerste taak zal erin bestaan om het commerciële partnernetwerk te versterken.

post-image-3

Als General Manager wil Didier Ongena het partnernetwerk in België en Luxemburg versterken, de KMO helpen bij de migratie naar de cloud, en artificiële intelligentie introduceren bij de bedrijven. Didier Ongena zal zijn nieuwe functie uitoefenen vanaf 8 januari 2018.

Momenteel is Didier Ongena commercieel directeur KMO en Partners voor West-Europa, in Parijs. Vooraleer hij deze functie uitoefende, was hij General Manager bij Microsoft Advertising & Online.

De carrière van Ongena bij Microsoft ging in Brussel van start. Voor de BeLux markt was hij onder andere directeur publieke sector, en leidde hij ook de verkoop in de onderwijs-, gezondheids- en communicatiesector.

"Sinds 2003 heeft het Belgisch filiaal een sterke groei neergezet en dat niet enkel op commercieel gebied. Meer dan ooit hebben klanten en partners onze hulp nodig om de krijtlijnen van hun toekomst uit te tekenen", aldus het verheugde nieuwe hoofd van Microsoft BeLux.

Didier Ongena volgt Michael Beal op, die gedurende bijna vier jaar aan het hoofd stond van Microsoft BeLux, en nu zijn carrière zal verderzetten in de Verenigde Staten. Daar wordt hij General Manager bij Global Field & Partner Learning, de nieuwe opleidingstak van Microsoft in Redmond. Hij zal eerst nog de interne transitie verzorgen en de continuïteit verzekeren voor de partners en klanten.

 

Show More
Back to top button
Close
Close