IT-specialist NSI overgenomen door Groupe Open Belgium

Het IT-bedrijf meldt de overname van het Belgisch filiaal van de historische speler in IT-diensten in de regio Wallonië - Brussel, die een 90 medewerkers telt, en gevestigd is in Luik en Brussel. De naam van het bedrijf wordt NSI-Open.

post-image-3

De overname van Groupe Open Beglium door IT-specialist NSI zou de positie van laatstgenoemde als een leidende speler in Franstalig België moeten versterken. Het stelt NSI ook in staat zijn aanwezigheid bij belangrijke accounts in de private en federale publieke sector te versterken, zijn waaier diensten met toegevoegde waarde aan te vullen en te kunnen rekenen op het talent van de werknemers van Groupe Open Belgium.

Het bedrijf NSI heeft tevens gemeld dat het een recordjaar 2017 afsluit op vlak van financiële groei. Het bedrijf, dat nu 550 medewerkers telt, zal hoogstwaarschijnlijk voor einde december een tweede overname aankondigen, aldus Manuel Pallage, CEO van NSI.

"Wij zijn ervan overtuigd dat de steun van Groupe OPEN Belgium aan NIS de medewerkers en klanten van Groupe OPEN Belgium zal toelaten om te profiteren van de kritische omvang, die nodig is voor zijn ontwikkeling", aldus een verheugde Guy Mamou-Mani, Co-Voorzitter van OPEN.

NSI It Software & Services is een leverancier van IT-diensten met toegevoegde waarde (Agile app ontwikkeling, ERP, cloud-infrastructuur, consulting) voor de private en openbare sectoren, met als aandeelhouders Cegeka en Meusinvest.

 

Show More
Back to top button
Close
Close