Teamleader: het Belgische IT-bedrijf met de snelste groei

De Gentse specialist in cloud-CRM heeft de Deloitte Fast 50 titel behaald als het Belgisch technologiebedrijf met de snelste groei.

post-image-3

De Belgische scale-up behaalde de titel Technology Fast 50 van Deloitte, een award die het technologiebedrijf bekroont dat de snelste groei kent in België, op basis van de groei van het omzetcijfers van de laatste vier jaren. In dit geval heeft het bedrijf uit Gent een spectaculaire groei van zijn verkoop neergezet met maar liefst 2097%, wat haar de eerste plaats oplevert in het algemeen klassement alsook in de categorie software.

Het softwarebedrijf wordt eveneens genomineerd voor de European Technology Fast 500 award in december in Parijs.

Het in Gent gevestigde bedrijf ontwikkelt een SaaS cloud-oplossing voor CRM en verkoop, projectbeheer, tijdregistratie en facturatie. Een software-oplossing waarmee de KMO kan groeien door "slimmer te werken".

In een tijdspanne van amper 5 jaar zag Teamleader zijn personeelsbestand groeien tot 170 medewerkers en zijn aanwezigheid zich uitstrekken tot 6 Europese markten.

Het nieuws werd bekendgemaakt op het Fast 50 Business Forum, een evenement voor de `disruptors community`. De tweede en derde plaats gingen naar 87 seconds en naar Showpad, die respectievelijk een groei neerzetten van 1331% en 989%.

Show More
Back to top button
Close
Close