SOA People: 50 miljoen euro om zijn ontwikkeling te waarborgen

De groep SOA People, SAP Gold Partner, heeft een lening ontvangen van 50 miljoen euro om zijn activiteiten in Europa te ontwikkelen door middel van strategische overnames. Doel: een omzetcijfer van 250 miljoen euro bereiken tegen 2022!

post-image-3

Het bedrijf SOA People, SAP Gold Partner, heeft onlangs een financiering verkregen van 50 miljoen euro vanwege ING Bank, om haar toe te laten te investeren en zich te ontwikkelen door middel van strategische overnames binnen de SAP community.

Om dit ambitieus maar realistisch doel te bereiken zal het bedrijf de ontwikkeling van zijn activiteiten voortzetten via zijn verkoop van licenties, zijn aanbod aan cloud-abonnementen en de ontwikkeling van zijn eigen in de SAP-oplossingen geïntegreerde producten.

"SOA People blijft zijn activiteiten in Europa ontwikkelen door middel van overnames, zijn oplossingen en zijn portefeuille aan unieke producten, en zijn people-centric aanpak. Enkele ambitieuze expansieplannen werden al gerealiseerd. Onze laatste overname, van Cormeta AG, stelde ons in staat om door te dringen op de Duitse markt en een goede springplank te veroveren naar de grotere SAP MEE (Mid & Eastern Europe) markten. Deze operatie liet ons toe om een van de belangrijkste partners van SAP in Europa te worden, met een groei van de verkoop met 20%", aldus een verheugde Khalil Hodaibi, CEO van de groep SOA People.

Show More
Back to top button
Close
Close