Veeam verzekert zich van verdere groei met multicloud-oplossingen

De leverancier van IT-oplossingen meldt een recordgroei voor het 37e opeenvolgende trimester. Een groei van 72%, getrokken door de multicloud-oplossingen.

post-image-3

Veeam meldt dat het in het derde trimester 2017 een stijging van 34% genoteerd heeft bij de bestellingen voor zijn software-oplossingen. Een groei onder impuls van nieuwe Large Enterprise klanten, die met 84% gegroeid zijn tegenover het jaar tevoren, wat neerkomt op een hoger aantal transacties dan die van de vier laatste jaren samen.

Wat producten betreft heeft het bedrijf zijn multicloud capaciteiten versterkt in antwoord op de groeiende vraag naar Software as a service cloud oplossingen.

Tegelijkertijd heeft het bedrijf een nieuwe mijlpaal bereikt met meer dan 16.700 providers van partnerservices, dankzij de sterke vraag naar cloud-aanbiedingen voor beschikbaarheid, bescherming en beheer van gegevens.

"Klanten implementeren onze multicloud-oplossingen aan een recordtempo. Het kostte Veeam zes jaar om voor 50 miljoen dollar aan bestellingen voor onze cloud-activiteiten binnen te rijven. Vandaag kondigen we 54 miljoen dollar aan in drie kwartalen ", aldus Peter McKay, Co-CEO en President van Veeam.

Het bedrijf wil zijn grote groei verderzetten en marktaandeel winnen van de traditionele leveranciers, waarbij het rekent op zijn partnernetwerk, met als doelstelling om 1,5 miljard aan bestellingen te bereiken tegen 2020.

Show More
Back to top button
Close
Close