2dehands.be breidt zijn diensten voor handelaars uit

De online zoekertjessite lanceert Admarkt, een nieuwe dienst die bestemd is voor professionele verkopers, en die het aanbod van nieuwe producten beter moet structureren. En hun targeting verbeteren…

post-image-3

Het grootste verkoopplatform van België, 2ememain.be en 2dehands.be,  biedt professionele verkopers nieuwe diensten aan om hun aanbod beter te structureren voor de gebruikers van de site.

Belgische en Nederlandse handelaars kunnen voortaan hun producten op een meer doelgerichte manier voorstellen, dankzij een nieuwe reclameformule die Admarkt heet en al een tijdje in Nederland aangeboden wordt op Marktplaats.

Concreet stellen professionele verkopers hun producten of diensten voor op het platform, waarna geïnteresseerde kopers vanuit de advertentie doorverwezen worden naar de webshop van de verkoper. Het uitgebreide platform zal vanaf begin volgend jaar open staan voor alle professionele verkopers.

De site 2dehands.be kende de laatste drie maanden een belangrijke stijging (33%) bij het aantal advertenties, een groei met 40% van het aantal unieke bezoekers per maand, dat nu 3,2 miljoen personen bedraagt, naast een stijging met 60% van het aantal reacties en veilingen.

Show More
Back to top button
Close
Close