Amazon Prime gaat in het Nederlands van start

De Amerikaanse e-commercegigant lanceert zijn Prime-dienst in het Nederlands op de Belgische markt. Een aanbod dat de Prime-leden gratis en onbeperkte levering binnen de dag waarborgt en onbeperkte toegang tot video`s.

post-image-3

Amazon breidt zijn Prime-dienst uit naar Belgische klanten die Nederlandstalig zijn. Het aanbod bevat gratis en onbeperkte levering binnen de dag voor meer dan twee miljoen artikels in meer dan 30 categorieën waaronder Hi-Tech, Informatica, Boeken, Mode, Huis & Keuken, Doe-het-zelf, enz.

Het Prime abonnement geeft eveneens toegang tot door Amazon geproduceerde videoreeksen zoals The Grand Tour, American Gods, Transparant, The Man In The High Castle, Mozart in the Jungle, Goliath, The Tick, naast een reeks tv-uitzendingen en films die beschikbaar zijn op de Amazon Prime Video app voor Android, iPhone en iPad smartphones en tablets, en op smart tv`s of online op PrimeVideo.com.

De Prime-leden genieten bovendien van tal van voordelen, zoals toegang tot exclusieve artikels, tot Flash Verkopen, of tot Prime Day, een internationale shopping dag exclusief voorbehouden aan de Prime-leden. Om de toegang tot Twitch Prime niet te vergeten, het sociale en community-platform voor videogames met elke maand nieuwe in-game elementen.

"Wij zijn erg blij om meer Belgische klanten te kunnen verwelkomen bij dit programma, dat toch heel wat voordelen biedt. Een grotere keuze artikels zal in snelle levering beschikbaar zijn en wij blijven ons aanbod films en uitzendingen verder uitbreiden", aldus Lou Santini, Prime & Delivery Experience directeur voor Europa.

Amazon biedt zijn Prime-dienst aan met een lanceringsaanbod van 3,99 euro per maand. Klanten kunnen ook kiezen voor een jaarabonnement aan 49 euro per aan. Men kan het aanbod gratis uittesten door zich aan te melden voor een proefperiode van 30 dagen.

Show More
Back to top button
Close
Close