Extreme Networks lanceert een 3-in-1 Partner programma

De specialist in apparatuur voor telecommunicatienetwerken kondigt een sterk gedifferentieerd programma aan, dat de rendabiliteit van commerciële partners moet verhogen.

post-image-3

Extreme Networks heeft een nieuw unified partnerprogramma onthuld, waarbij de programma`s en technologieën die al bestaan of het resultaat zijn van een overname gecombineerd worden, om zo een nooit geziene support te kunnen bieden aan zijn partners.

Dit programma, gebaseerd op de directe feedback van partners, werd bedacht om de waardepropositie van het wereldwijde netwerk van commerciële partners van Extreme te verhogen bij de eindgebruiker. Het is de bedoeling de partners rendabeler te laten worden en zich beter te laten differentiëren, door een bredere waaier oplossingen te kunnen verkopen.

Het programma berust dus op een uitgebreider aanbod oplossingen. Het wil de actie van de partners versterken en beter belonen via nieuwe verkoopprogramma`s voor producten, voornamelijk software en automatiseringsoplossingen voor de waaier innovatieve oplossingen Campus en Data Center.

De partners zullen beloond worden voor hun investeringen in softwareaanbod, toegang, Campus en Data Center. Door de reeds bestaande maatregelen en deze nieuwigheden te combineren, baseert Extreme zich op de bestaande partnerstrategie die erin bestaat de groei van partners en het bedrijf aan te moedigen, terwijl het ook zijn sales initiatieven versterkt op bestaande en op nieuwe verticale markten.

Deze aankondiging volgt na de recente overname door Extreme van de draadloze oplossingen van Zebra Technologies, van de netwerkactiviteit van Avaya Inc, en van zijn overnameproject voor de datacenter technologie van Brocade.

 

Show More
Back to top button
Close
Close