PantoonBenes zal de oplossingen van Oki verdelen in België

Fabrikant OKI neemt de Belgische partner PantoonBenes op in zijn distributiekanaal voor Transfer Media  print-oplossingen.

post-image-3

OKI breidt zijn exclusieve distributiekanaal op vlak van Transfer Media uit door er PantoonBenes in op te nemen. PantoonBenes, een 100% Belgisch bedrijf, is sinds 1991 actief op de digitale printmarkt.

"De Transfer Media printoplossingen van OKI zijn uniek in hun soort, zoals bijvoorbeeld de printers met witte toner en met fluo-toner. Maar het is essentieel dat de providers van deze oplossingen eveneens getuigen van een grote technische en commerciële expertise", zo legt Frank Pelkmans uit, business development manager bij OKI Benelux.

En dus zal verdeler PantoonBenes globale printoplossingen op transfer media aanbieden. Het bedrijf zal in de eerste plaats de printers met witte toner gebruiken, de OKI Pro 7411WT A4 en de OKI Pro 8432 A3, evenals de printer Pro6410 14-Neon Color. Machines waarmee men, aan betaalbare prijs, unieke resultaten kan behalen op verschillende donkere media, zoals textielproducten waar dat tot voor kort enkel mogelijk was via complexe en tijdrovende technieken.

Show More
Back to top button
Close
Close