WP en Sitecore starten een wereldwijd partnerschap

De communicatiegigant kondigt een strategisch partnerschap aan met de specialist in experience management software. Met tot doel digitale oplossingen op grote schaal uit te rollen, en zo de complexiteit van marketing te verminderen en de return on investment te verbeteren.

post-image-3

De groep internationale communicatiediensten WPP heeft een internationale alliantie afgesloten met Sitecore. Dit partnerschap verenigt de bestaande Sitecore partners van WPP (AKQA, Cognifide, Globant, Mirum, Ogilvy, POSSIBLE, VML en Wunderman). Het creëert zo een uniek team om samen te werken met de product, sales en support teams van Sitecore, met het vooruitzicht van innovatieve en gepersonaliseerde klantervaringen te ontwikkelen.

Als Sitecore Global Platinum Partner wil WPP-Sitecore Alliance de grondige kennis van digitale marketing van WPP en diens uitgebreide geografische dekking combineren met de technologieën van Sitecore, om zo oplossingen op grote schaal aan te bieden.

De agentschappen van WPP die in dit partnerschap betrokken zijn, bezitten volgens het bedrijf een aanzienlijke ervaring in het implementeren van Sitecore en hebben gepersonaliseerde productinnovaties ontwikkeld die momenteel aan hun gezamenlijk cliënteel ten goede komen.

Het WPP-Sitecore Alliance partnerschap wil nieuwe samenwerkingen promoten die de klantervaringen moeten verbeteren op alle digitale interactiepunten.

Show More
Back to top button
Close
Close