Alcatel-Lucent stelt zijn "Business Partners" georiënteerde Cloud programma voor

ALE lanceert zijn Cloud Rainbow aanbod, bestemd voor de Business Partners. Een programma dat de digitale transformatie van de werkplek moet bevorderen.

post-image-3

In het laatste trimester heeft meer dan één commerciële partner van ALE op drie het Rainbow aanbod geïntegreerd, om zo gebruik te maken van de kansen gecreëerd door de groei van de digitale transformatie, een markt die het IT-bedrijf op verschillende miljarden dollars schat.

De partners van het merk zijn zo in staat om samenwerkings- en communicatiediensten aan te bieden die de integratie van communicatie- en workflow tools op de bestaande infrastructuren moet vereenvoudigen.

In de laatste maanden hebben meer dan 900 Business Partners uit de hele wereld het Cloud Rainbow samenwerkingsplatform geadopteerd dat ALE aanbiedt. Een oplossing waarmee zij nieuwe opportuniteiten kunnen scheppen voor terugkerende inkomsten, dankzij de samenwerkingstools die ALE aanbiedt.

Met het Business Partners ontwikkelingsprogramma kunnen de partners een schaalbare aanpak van Rainbow adopteren, zonder zich tot massale investeringen te verplichten. Deze procedure zou hen, volgens het bedrijf, moeten toelaten om hun eigen community, demonstratiemodellen en interne proeven te creëren voor hun klanten.

"Meer dan 40 miljoen actieve gebruikers van Alcatel-Lucent Enterprise communicatie-oplossingen hebben voortaan de capaciteit om Rainbow gemakkelijk te integreren in bestaande applicaties en processen. Bovendien kunnen onze partners voortaan genieten van het ALE integratieprogramma om de opportuniteiten te grijpen geboden door Workstream Collaboration, een immense markt in volle groei", zo stipt Moussa Zaghdoud aan, Head of Cloud Business Unit, ALE.

Show More
Back to top button
Close
Close