Veeam en NetApp bekrachtigen een nieuwe commerciële deal

De twee bedrijven hebben een nieuw partnerschap afgesloten waarbij de klanten van NetApp voortaan volledige NetApp en Veeam oplossingen rechtstreeks kunnen aanschaffen bij NetApp en zijn resellers.

post-image-3

De specialist in availability oplossingen kondigt aan dat het bedrijf NetApp de availability oplossingen van Veeam toegevoegd heeft aan zijn algemene cataloog. Hierdoor kunnen de klanten van NetApp voortaan volledige NetApp en Veeam oplossingen rechtstreeks aankopen bij NetApp en diens resellers, in één enkele bestelling, waardoor de bedrijven zowel van een 24/7/365 beschikbaarheid kunnen genieten als van een vereenvoudigde IT-infrastructuur.

Het nieuwe initiatief moet zo helpen om de aankoop- en leveringsprocedure te vereenvoudigen voor de partners door hoogst gedifferentieerde oplossingen te leveren aan de gemeenschappelijke klanten van de twee bedrijven.

De Veeam Availability Suite en Veeam Backup & Replication oplossingen zullen beschikbaar zijn bij het aanbod van de NetApp E-Series, AltaVault, ONTAP, All-Flash FAS oplossingen en voor de hybride cloud.

"De toevoeging van de Veeam oplossing aan de cataloog van NetApp vereenvoudigt het proces voor onze partners die hoog gedifferentieerde oplossingen leveren, wat de transformatie van de bedrijven bespoedigt en de hoogste niveaus biedt van performantie, efficiency en availability in multicloud omgevingen", aldus Peter McKay, co-CEO en President bij Veeam.

Het bedrijf Veeam, opgericht in 2016 en met zetel in het Zwitserse Baar, telt momenteel meer dan 49.000 ProPartners en meer dan 255.000 klanten over de hele wereld.

Show More
Back to top button
Close
Close