Kate Hutchinson benoemd tot Chief Marketing Officer van Veeam Software

Na de functie van Chief Marketing Officer uitgeoefend te hebben bij Riverbed, Polycom, VMWare, Citrix en BEA, vervoegt Kate Hutchinson nu Veeam Software, om er haar marketingervaring ten dienst te stellen van grote bedrijven.

post-image-3

De provider van availability oplossingen meldt de benoeming van Kate Hutchinson tot Chief Marketing Officer. Zij zal het marketingteam van Veeam wereldwijd leiden en de dynamiek verder versterken van het merk als koploper voor availability oplossingen voor alle mogelijke applicaties en data, in alle cloud-types. Kate Hutchinson zal werken onder de rechtstreekse bevoegdheid van Peter McKay, co-CEO en President van Veeam.

Kate Hutchinson heeft bijgedragen tot de groei van het marktaandeel en de naamsbekendheid van honderden van de meest bekende tech bedrijven op de markt, en haar referenties zijn ongeëvenaard.

Bij haar vorige functie als Senior Vice President en Marketing Director bij het bedrijf Riverbed, specialist in applicatie-infrastructuren en netwerken, heeft zij de herpositionering en rebranding van het bedrijf tot een succesvol einde gebracht, en de markt ervan aanzienlijk verhoogd.

Voor haar periode bij RIverbed was Kate Hutchinson Executive Vice President en Marketing Director bij Polycom, specialist in professionele videoconferentie-oplossingen. Zij heeft de transformatie van het bedrijf begeleid en bracht het van een leverancier van hardware naar een bedrijf dat draait rond software op vlak van unified en video / voice communicaties.

En voor Polycom was Kate Hutchinson Marketing Director en Vice President Marketing bij VMWare, dat zij opgetild heeft tot een virtualisatie-oplossing die de klanten helpt om private en publiek cloudomgevingen te bouwen.

Show More
Back to top button
Close
Close