Orange Belgium verwerft A3Com en A&S Partners

De operator meldt de overname van A3Com en A&S Partners, al 20 jaar lang de twee distributiepartners van het merk Orange Belgium. Een overname die moet dienen om zijn aanwezigheid in het Brussels gewest te versterken.

post-image-3

Operator Orange Belgium verdeelt vandaag zijn producten en diensten via een netwerk van 141 eigen en partner Orange shops, naast de 73 verkooppunten in de Carrefour hypermarkten en de Media Markt winkels in het land.

A3Com, dat 45 personen tewerkstelt, was al een exclusieve agent van Orange Belgium, gespecialiseerd in de verkoop van telecomproducten en -diensten voor residentiële klanten, via een netwerk van 12 Orange shops, in het Brusselse. A&S Partners, dat eveneens agent is van Orange Belgium, levert telecomdiensten aan B2B klanten in het Brusselse via een gespecialiseerd sales team van 35 professionals, onder de naam `AS Mobility`.

"A3Com en A&S Partners zijn trouwe en betrouwbare distributiepartners geweest. Dankzij deze overname rationaliseren wij onze distributiekanalen en zullen wij uiteraard verder blijven investeren in het Brussels. Ons voornaamste doel zal de klantervaring en -tevredenheid blijven bij alle B2C en B2B producten en diensten die wij aanbieden", aldus Michaël Trabbia, CEO van Orange Belgium.

Show More
Back to top button
Close
Close