Bart Colson, nieuwe COO bij Eurofiber België

Met zijn 25 jaar B2B ervaring in telecom, vervoegt Bart Colson nu het team van Eurofiber België als COO. Voorheen werkte hij bij Telenet, waar hij van start ging als verantwoordelijke netwerkoperaties.

post-image-3

Daarna heeft hij systemen en processen uitgewerkt en de teams samengesteld voor Service Delivery en Customer Service bij de B2B afdeling van Telenet.

Voordien werkte hij voor rekening van BT Global Services (van 1995 tot 2004) in diverse managementfuncties. Hij heeft onder andere het glasvezel- en transmissienetwerk uitgebouwd voor de Belgische business unit.

"De bedrijven praten vandaag enkel nog over de digitalisering van de interne processen en over de manier om de klanten te dienen. Tegelijkertijd werden de concepten van het Internet of Things en de Smart Cities realiteit. Deze nieuwe trends leiden tot een exponentiële groei van de vraag naar bandbreedte. Bekeken in dat licht heeft Eurofiber onmiskenbare pluspunten, met zijn performante digitale infrastructuur. De ambitieuze groeiperspectieven gaan uiteraard gepaard met nieuwe uitdagingen, in de mate dat de teams, de processen en de systemen gelijke tred moeten houden met deze versnelling", verklaart Bart Colson.

Show More
Back to top button
Close
Close