Hoe Blockchain uitgroeit tot topprioriteit

Gisteren een technologie die grotendeels onbekend was, vandaag is de blockchain de bedrijven aan het veroveren. Het is zelfs opgeklommen tot de tweede plaats in de lijst van IT-prioriteiten volgens de "Priority Survey" van Beltug

post-image-3

"Priority Survey" is een onderzoek, uitgevoerd door Beltug, de Belgische vereniging die de belangen van ICT-beslissingnemers verdedigt. Deze globale lijst somt de 10 onderwerpen op die in de ogen van professionele IT-gebruikers het belangrijkste zijn. En hieruit blijkt dat de "blockchain" technologie, die verleden jaar niet eens op de lijst voorkwam, nu geklommen is tot de tweede plaats op de lijst.

"De blockchain, die verleden jaar nog niet in onze lijst met prioriteiten stond, is nu opgeklommen tot de tweede plaats in deze globale lijst. Enkel de `workable security` en de sensibilisering van medewerkers op vlak van beveiliging, halen een hogere score op gebied van prioriteit, alle profielen dooreen genomen. Er was dit jaar enorm veel sprake van het grote potentieel dat de blockchain heeft. Onze leden willen dan ook weten hoe deze technologie hen van nut kan zijn", legt Danielle Jacobs uit, directeur van Beltug.

Show More
Back to top button
Close
Close