Tech Data verdeler van de Kaspersky Lab oplossingen in België

De beveiligingsexpert meldt dat hij een samenwerkingsakkoord afgesloten heeft met Tech Data voor de verdeling van zijn oplossingen en diensten op de Belgische markt. Een belangrijke uitbreiding van het distributiekanaal op de professionele markt, die de groeistrategie van het bedrijf moet ondersteunen.

post-image-3

Kaspersky Lab heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met de distributiegigant Tech Data voor de verkoop van zijn beveiligingsoplossingen en -diensten op de Belgische markt.

De beveiligingsoplossingen vormen een belangrijk element in het gamma van Tech Data, dat sterk aanwezig is op de Belgische professionele markt, zowel via kleine als grote resellers.Het bedrijf Kaspersky Lab, dat een gemiddelde jaarlijkse groei van 40% neerzet op deze markt, wil dan ook zijn groeiambities verderzetten, dankzij het nieuwe partnerschap dat het met Tech Data afsloot.

"Dankzij dit partnerschap zullen wij ons bereik op de markt enorm vergroten. De eerste campagnes ten behoeve van de resellers van Tech Data zijn al voorzien voor september, wij gaan er samen vaart achter zetten", verklaarde Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux.

Show More
Back to top button
Close
Close