Margot Lannoy benoemd tot Country Manager Benelux bij Panasonic

De elektronicareus heeft Margot bevorderd tot een directiepost bij het bedrijf waar zij voortaan zal instaan voor de uitrol van de commerciële strategie en de ontwikkeling van het partnernetwerk van Panasonic Computer Product Solutions in de Benelux.

post-image-3

Margot Lannoy werkt al meer dan zes jaar voor Panasonic als Key Account Manager. Zij hield zich voornamelijk bezig met projecten voor openbare nutsbedrijven, transport- en logistieke bedrijven. In samenwerking met het partnernetwerk van Panasonic heeft zij verschillende projecten ontwikkeld en uitgerold voor onder andere ORES, Creos en Fluxys.

Bovendien heeft Margot de ontwikkeling van Panasonic met brio geleid in nieuwe sectoren van de logistiek en het transport, met name via projecten voor de NMBS en PostNL. Vooraleer zij bij Panasonic kwal, verdiende Margot haar sporten als Account Manager bij Ricoh Belgium.

"Met deze benoeming wil ik de nadruk leggen op de versterking van onze partners in deze sectoren, en onze expansie aanpakken in sectoren zoals logistiek en transport. Bovendien willen wij ons meer focussen op ons aanbod van totaaloplossingen, in samenwerking met onze partners", zo stipte Margot Lannoy aan.

Show More
Back to top button
Close
Close