Netgear voegt nieuwe distributeur toe in Benelux

Het IT bedrijf voegt een nieuwe distributeur toe voor de regio Benelux: 2BY2, distributeur van consumentenelektronica. Met de samenwerking verbetert en vergroot Netgear zijn bereik in België, Nederland en Luxemburg.

post-image-3

De innovatieve netwerkproducten van Netgear zijn gebruiksvriendelijk, slim, krachtig, betrouwbaar en veilig. Hoe groot of klein een bedrijf ook is, het moet kunnen terugvallen op een goedwerkend netwerk. Enerzijds biedt Netgear zakelijke gebruikers de netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen, maar dan zonder de kosten en complexiteit die IT normaliter met zich meebrengt. Daardoor houden bedrijven de handen vrij voor hun core business. Anderzijds is Netgear er ook voor consumenten, die met de opkomst van IoT en Smart Homes behoefte hebben aan stabiele en degelijke netwerkoplossingen. Netgear biedt hen de traditionele netwerkoplossingen, maar zij kunnen ook kiezen voor het Orbi-wifisysteem, of de slimme camera’s uit de Arlo-serie.

 

Het aanbod van NETGEAR past daarmee perfect in het portfolio van 2BY2, dat samen met NETGEAR een duidelijk en schaalbaar ecosysteem heeft ontworpen waarmee bedrijven en retailpartners in België, Nederland en Luxemburg hun groei kunnen bevorderen. Bob Veldhof, Managing Director van 2BY2: “NETGEAR past perfect bij 2BY2: het portfolio van hoogwaardige netwerkproducten verstevigt onze positie als distributeur in de Benelux.”

 

Arend Karssies, Regional Director Benelux & Other EMEA bij Netgear, toont zich verheugd met het nieuwe partnerschap: “Door de samenwerking met 2By2 hebben we nog meer expertise binnen en focus op de volledige Benelux-regio. Dit gaat ervoor zorgen dat we een groter aantal B2B- en retail-partners meer kansen kunnen bieden om met ons samen te werken.”

Show More
Back to top button
Close
Close