Accenture en Avanade uitgeroepen tot Microsoft Partner of the Year

Voor het 10e jaar op rij werden Accenture en Avanade door IT-bedrijf Microsoft uitgeroepen tot Alliance SI Partner of the Year.

post-image-3

Microsoft wou met deze prijs eer betonen aan de vrucht van een werk dat geleid heeft tot 10.000 projecten, verspreid over meer dan 4.000 klanten in de hele wereld. De bedrijven Accenture en Avanade hebben dan ook deze prijs ontvangen van Microsoft als getuige van dit belangrijke partnerschap en het gemeenschappelijke doel dat zij delen, voor een snellere transformatie naar de cloud en het digitale. In totaal hebben Accenture en Avanade de prijs van Alliance SI Partner of the Year al 13 keer gewonnen.

Microsoft heeft tevens Accenture bekroond met zijn prijs Supplier of the Year, uit erkenning van de kwaliteit, de business waarden, de dienstverlening en de innovatie. Accenture heeft bijgedragen tot de verbetering van de productiviteit op de afdeling financiën en boekhouding bij Microsoft, door een indrukwekkend en innovatief werk te realiseren voor de IT-transformatie, wat de tevredenheid van de klanten van de Microsoft Software en abonnementsdiensten aanzienlijk verhoogd heeft.

Accenture en Avanade werden tevens benoemd tot Worldwide Consulting & SI Microsoft Azure Alliance Partner of the Year. Een prijs die de inspanningen beloont van Accenture en Avanade om de adoptie van Azur te hebben versneld en innovatieve oplossingen geïntegreerd te hebben bij klanten zoals Biesse (Cloud en Internet of Things), met de Connected Asset Management, Towergate (Azure) en Antares Capital (Office 365 en Azure).

"Voor het 10e jaar op rij uitgeroepen te worden tot Microsoft Partner of the Year en Azure Alliance Partner of the Year, dat weerspiegelt het vertrouwen dat onze klanten elke dag hebben in het advies dat wij hen bieden voor hun digitale transformatie", aldus een verheugde Adam Warby, Avanade Chief Executive Officer.

"Een prijs die onze toewijding beloont om altijd klaar te staan met nieuwe ideeën, met onze passie voor innovatie en het ecosysteem van Microsoft om zo de klanten te helpen op hun digitale route", verklaarde Jan Peeters van zijn kant, Country Manager bij Avanade Belgium.

 

Show More
Back to top button
Close
Close