Cisco en Veeam versterken hun commercieel partnerschap

De netwerkleverancier meldt dat hij reseller wordt van de availability oplossingen van Veeam.

post-image-3

Cisco en Veeam, die al lang samenwerken, hebben nu beslist om hun partnerschap te verstevigen. In de laatste twee jaar hebben zij verschillende Cisco Validated Designs IT-platformen ontwikkeld. De beide leveranciers hebben ook een rechtstreekse integratie gelanceerd van snapshots voor Cisco Hyperflex, wat de eerste en enige integratie tot nu toe genoemd wordt.

Nu hebben de twee bedrijven een bijkomende stap gezet in hun samenwerking: Cisco zal vanaf oktober de producten van Veeam in zijn wereldwijde tarievenlijst opnemen. Dat betekent dat de klanten van Cisco en het reseller-netwerk van Cisco zich tot het bedrijf kunnen wenden om de availability oplossingen van Veeam aan te schaffen.

Deze samenwerking maakt met andere woorden een one-stop-shop mogelijk voor de klanten, die zich zo kunnen richten tot een wereldwijde specialist in netwerktechnologieën en gebruik kunnen maken van goedgekeurde en optimale oplossingen.

De twee spelers beantwoorden hiermee aan de vraag van de markt naar een optimale ondersteuning bij de digitale transformatie.  Volgens IDC plaatst 65% van de Global 2000 bedrijven dit jaar de digitale transformatie bovenaan zijn strategische agenda. De beschikbaarheid van de data is een van de belangrijkste vereisten op dat vlak.

Show More
Back to top button
Close
Close