System Solutions vertoont een recordgroei

Het IT-bedrijf noteert een groei van zijn omzetcijfer met 20% terwijl het zijn ontwikkeling in de BeLux en Frankrijk verderzet.

post-image-3

De specialist in het beheer van IT-infrastructuur heeft zijn fiscaal jaar afgesloten met een stijging van 20% van zijn omzetcijfer. Een groei met twee cijfers die door het bedrijf als een "record" bestempeld wordt.

Concreet bedroegen de geconsolideerde inkomsten 23,07 miljoen euro tegenover 19,33 miljoen in het jaar tevoren. De groei heeft betrekking op de drie landen, namelijk +10% (tot 15,57 miljoen euro) in Luxemburg, +27% (tot 4,28 miljoen euro) in België en +77% (tot 3,22 miljoen euro) in Frankrijk.

System Solutions, dat verkozen werd tot "Best Partner to work with", heeft op die manier het vertrouwen van zijn klanten en partners kunnen belonen.

Alhoewel de Cloud en Managed Services oplossingen de strategische pijlers vormen voor de groei van het bedrijf, toch keert het zijn "traditionele" vakken de rug niet toe.

"De groei van het bedrijf werd gedragen door de ontwikkeling van onze Cloud en Managed Services activiteiten die voortaan op hun eentje goed zijn voor 70% van de activiteiten van de afdeling Services", aldus een verheugde Robert Roux, General Manager en Oprichter van System Solutions Group.

De Services afdeling van System Solutions telt momenteel meer dan 60 "Managed Services" klanten, verspreid over 6 landen: Luxemburg, Frankrijk, België, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, en het Emiraat van Dubai.

Dankzij zijn internationale aanwezigheid en zijn gecertificeerde Cloud infrastructuur is Systems Solutions erin geslaagd om nieuwe klanten aan te trekken, waaronder kristalfabriek Baccarat (Frankijk), Société Nationale de Controle Technique (Luxemburg) en UnifiedPost (België).

Show More
Back to top button
Close
Close