Getronics benoemt nieuwe CEO en senior manager

Na afgelopen maand te zijn overgenomen door Bottega InvestCo, kondigt Getronics, in zijn streven naar een verdubbeling in omvang met een omzet van 1 miljard euro, de benoeming aan van Nana Baffour als voorzitter en CEO van de groep.

post-image-3

Baffour heeft een visie neergelegd waarin groei wordt gerealiseerd door het onderhouden van nauwe contacten met klanten en partners. Ook de vaardigheden van het Getronics-team om steeds innovatieve oplossingen en diensten voor bedrijfstransformatie te blijven bieden, spelen hierbij een belangrijke rol. Baffour, Amerikaans/Braziliaans ondernemer, is grootaandeelhouder van Bottega InvestCo.

 

In het kader van de veranderingen in het management is voormalig CEO Mark Cook benoemd tot vice-voorzitter van de raad van bestuur van de Getronics Group. In zijn nieuwe functie zal Cook direct rapporteren aan Baffour, de voorzitter en CEO (en nieuwe eigenaar) van Getronics Group.

 

Hierbij ondersteunt Cook direct de nieuwe eigenaar bij de strategische planning en vervult hij een leidersrol bij toekomstige activiteiten op het gebied van fusies en overnames. Cook zal tevens een meer strategische rol vervullen in de relatie met een beperkt aantal bestaande klanten met wie hij in zijn vroegere functie binnen het bedrijf een sterke band heeft opgebouwd.

 

Tevens werd vandaag bekend dat Paul Fox is benoemd tot CEO UK. Eerder stond hij aan het hoofd van new business sales voor Getronics UK en gaf hij leiding aan de wereldwijde business development-activiteiten.

 

“In onze belangrijkste markten zijn we goed gepositioneerd en bieden we een IT-dienstenportefeuille aan waarmee we zelfs de meest complexe en dynamische klanten kunnen bedienen in deze steeds veranderende wereld waarin technologieën elkaar snel opvolgen. Met onze nieuwe doelstelling en het nieuwe aangestelde team van senior managers is Getronics klaar voor snelle groei”, aldus Baffour.

 

Show More
Back to top button
Close
Close