Stephane Bonifazzi, nieuwe manager bij Trend Micro Luxemburg

De specialist in beveiliging heeft Stephane Bonifazzi benoemd tot Territory Manager voor Luxemburg. Hij volgt Frédéric Dohen op, die zijn carrière verderzet in de Verenigde Staten.

post-image-3

"De investering om plaatselijke ondersteuning te bieden aan onze Luxemburgse klanten en partners werpt vruchten af", verklaart Steven Heyde, Regional Director Trend Micro Benelux.

Drie jaar nadat het bedrijf  zijn eerste kantoor opende in Luxemburg, vertegenwoordigt de bescherming van datacenters en de cloud nu een belangrijke markt in het land. "En al onze strategische oplossingen kennen er een groot succes", voegt hij eraan toe.

Stephane Bonifazzi heeft 10 jaar ervaring in de ICT-wereld en de Luxemburgse markt. Hij werkte voorheen voor Dimension Data en komt van Oracle waar hij, als Territory Manager, verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van Cloud en Middleware oplossingen.

In het kader van zijn nieuwe functie bij Trend Micro zal hij zich concentreren op de 50 "key accounts" in Luxemburg. Het zal zijn doelstelling zijn om, samen met de Trend Micro partners, de positie van het bedrijf in Luxemburg nog meer te versterken in de belangrijkste sectoren, namelijk banken, financiële instellingen en telecom.

Stephane zal rechtstreeks verslag uitbrengen aan Steven Heyde, Regional Director Trend Micro Benelux. Binnen het Luxemburgse team van Trend Micro zal Stephane bijgestaan worden door Laurent Vandenschrick, Channel Accountmanager, en Olivier Bertrand, Technical Presales Engineer.

Show More
Back to top button
Close
Close