Sophos, de "visionair" bij de firewalls

Het laatste Magic Quadrant van Gartner rangschikt het bedrijf Sophos als "visionair" bij de firewalls voor bedrijfsnetwerken.

post-image-3

Gartner heeft Sophos gekwalificeerd als "visionair" in zijn "Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls" rapport. Het is de eerste keer dat Sophos verschijnt in de sectie "visionair" van het rapport.

"De markt van de netwerkbeveiliging kende een aanzienlijke evolutie in de voorbije drie jaar. Next Generation is momenteel de enige generatie van firewalls voor bedrijven die in staat is om een bescherming te bieden tegen de geavanceerde aanvallen van vandaag", zo verklaart Dan Schiappa, Senior Vice President en General Manager van de groepen Network & End-user Security bij Sophos.

Op commercieel gebied heeft Sophos het fiscaal jaar 2016 afgesloten met een stijging van zijn omzetcijfer op vlak van netwerkbeveiliging met 17,8%, wat neerkomt op 319,1 miljoen dollar. In diezelfde periode waren UTM en firewall-oplossingen van de nieuwe generatie goed voor ongeveer de helft van de facturen van Sophos wereldwijd.

Show More
Back to top button
Close
Close