Extreme Networks levert het netwerk van de Europese Investeringsbank

De zopas uitgerolde netwerkinfrastructuur moest de efficiency verhogen van de financiële instelling van de lidstaten van de Europese Unie.

post-image-3

Om zijn groei te ondersteunen heeft de Europese Investeringsbank gekozen voor de netwerktechnologie van het bedrijf Extreme Networks. De EIB moet zo in staat zijn om zijn 40 kantoren, verspreid over de wereld, gebruik te laten maken van een schaalbaar netwerk om hun zakelijke activiteiten wereldwijd te beheren en uit te breiden.

Herinneren wij eraan dat meer dan 4.000 netwerkgebruikers van de EIB, publiek en privaat, al 20 jaar lang, via een 15.000 toestellen gebruik maken van oplossingen van Extreme Networks.

De onlangs uitgerolde Gigabit Ethernet en de high density WiFi van Extreme laten de IT-dienst van de Europese Investeringbank toe om de hele netwerkinfrastructuur te beheren door middel van een uniek controlepaneel. Hierdoor kon de bank de IT- en operationele kosten aanzienlijk verminderen. Een IT-samenwerking die ook de beveiliging verbeterd heeft en voor een betere gebruikservaring zorgde.

Show More
Back to top button
Close
Close