Sitecore, de nummer 1 in `Web Content Management`

Aan de IT-uitgever werd -voor het derde jaar op rij- de eerste plek toebedeeld op de as "Ability to Execute" 2017 in het Gartner Magic Quadrant for Web Content Management klassement.

post-image-3

De specialist in software voor het beheer van de klantenervaring behoorde voor het achtste achtereenvolgende jaar tot de kampioenen in het klassement van het Magic Quadrant for Web Content Management, en behaalt voor het derde jaar op rij de eerste plaats op de as "Ability to Execute" van Gartner.

"De markt voor Web Content Management oplossingen is in het laatste decennium aanzienlijk geëvolueerd. Wij hebben een hoge snelheid kunnen behouden bij onze innovaties, zodat wij een WCM oplossing in de cloud kunnen aanbieden die de krachtigste is van de industrie. Met Sitecore beschikken grote ondernemingen en bedrijven van middelgrote omvang over een uitgebreid, connected en connectable platform, waarmee zij het digitale engagement van hun klantenkring een dynamiek kunnen geven, evenals aan hun eigen professionele en digitale transformatie".

Het "2017 Gartner Magic Quadrant for WCM" klassement heeft 18 leveranciers geëvalueerd in functie van hun vermogen tot uitvoering (in het bijzonder de functionaliteiten van het product, de algemene duurzaamheid, de bedrijfsvoering, de implementatie van de marketing en klantenervaring) en de volledigheid van hun strategische visie (in het bijzonder hun kennis van de markt, de innovatie, evenals hun marketingstrategie, hun productstrategie en hun verkoopstrategie, en andere meer).

Volgens Gartner "realiseren de bedrijven die tot leader benoemd werden, de hoogste algemene scores op de assen "Ability to Execute" en "Completeness of Vision". Zij zijn zowel performant als klaar om de toekomst aan te kunnen, dankzij hun heldere visie en hun gedetailleerde perceptie van de algemene context van de digitale handel. Zij beschikken over solide partners, zijn aanwezig in verschillende regio`s, vertonen coherente financiële prestaties en bieden een kwalitatieve assistentie aan het cliënteel. Zij domineren bovendien een of meerdere verticale markten of technologieën."

Show More
Back to top button
Close
Close