ALE en PGi leveren audio-conferencing om de ervaring met UC&C te optimaliseren

Alcatel-Lucent Rainbow integreert PGi Audio zodat bedrijven het meeste uit hun investering in UC&C kunnen halen.

post-image-3

 ALE, werkzaam onder het merk Alcatel-Lucent Enterprise, heeft vandaag aangekondigd dat het samen met PGi, de grootste gespecialiseerde provider van samenwerkingsoplossingen, aan de levering van geïntegreerde high-definition (HD) audio-conferencing voor zijn collaboratieve communicatieplatform Rainbow werkt.

 

In de hedendaagse bedrijfsomgeving vormen conference calls meer dan de helft van de telefoongesprekken zowel in als buiten het KMO en grotere ondernemingen. Een recent onderzoek door Wainhouse Research toonde aan dat bijna 70% van de organisaties dit jaar meer conferencing zullen gebruiken. Steeds meer bedrijven stappen over op collaboratieve communicatietools in de cloud zoals Rainbow, en met de integratie van GlobalMeet® audio kan Rainbow met meer nummers, meer landen en gratis toegang bedrijven ondersteunen bij het maximaliseren van de waarde van hun UC-investering. Met deze combinatie voorziet Rainbow, powered by de geavanceerde audiomachine van PGi, elke Rainbow-vergadering van duidelijke spraakcommunicatie tegen flexibele prijzen.

 

Rainbow met GlobalMeet audio-integratie pakt de problemen aan die vaak een beperking vormen voor het gebruik van Unified Communications & Collaboration (UC&C). De oplossing levert kwalitatief hoogstaande audio-conferences op elk mogelijk apparaat, waardoor zowel interne als externe contacten via een uiterst gebruiksvriendelijke interface kunnen meepraten. Gebruikers kunnen de audiodienst via de interface van Rainbow snel en gemakkelijk opzetten, waardoor gebruik van IT-ondersteuning overbodig wordt. Prijsopties, zoals bundels per minuut en per gebruiker, bieden flexibiliteit en verbinden maximaal 250 deelnemers uit de hele wereld met 160 plaatselijke toegangspunten in meer dan 60 landen.

 

Matthieu Destot, Executive Vice President, Global Sales & Marketing, ALE

"We zijn enthousiast over het partnership met PGi. Onze beide ondernemingen beschikken gezamenlijk over geweldige technologieën en platformen om bedrijven eersteklas clouddiensttechnologieën te leveren. Beide bedrijven zetten zich volledig in voor het bieden van hoogstaande cloudgebaseerde diensten met maximaal voordeel voor onze klanten. We hebben het volste vertrouwen dat gebruikers zeer tevreden zullen zijn over de integratie van Rainbow, onze toonaangevende cloudgebaseerde Team Messaging dienst, met de eersteklas audio-conferencingtechnologie van PGi, en dat frustraties over slecht functionerende audio-conferencing tot het verleden zullen behoren."

 

 

Show More
Back to top button
Close
Close