Arrow zal de HP-oplossingen verdelen in België

Arrow Electronics en Hewlett Packard Enterprise hebben een akkoord afgesloten over de verdeling van producten en diensten van het IT-merk op de BeLux markt.

post-image-3

Volgens dit nieuwe commerciële akkoord zal distributeur Arrow voortaan een volledige waaier producten en diensten van HP kunnen aanbieden,  onder andere high end servers, storage, hyperconvergente infrastructuur en Aruba-netwerken, dankzij zijn resellers in België en Luxemburg.

"Arrow zet hard in op het gedeelte services", aldus een verheugde Bart van Rheenen, Algemeen Directeur van Arrow Enterprise Computing Solutions Benelux. Hij voegt eraan toe: "De HPE-producten laten onze klanten toe om blijk te geven van innovatie op het vlak van economische intelligentie, de analyse van data, het Internet of Things, open source en storage."

Luc Opdebeeck, Algemeen Directeur BeLux van Hewlett Packard Enterprise, wil van zijn kant onderlijnen dat "Arrow erkend wordt voor het ontwikkelen en verkopen van product-markt combinaties op domeinen die voor ons van groot strategisch belang zijn".

Buiten de bestaande disciplines zoals marketing en commerciële support, opleidingen en technische support, beschikt Arrow ook over een team dat speciaal opgeleid is voor HPE.

 

Show More
Back to top button
Close
Close