Dell EMC stelt zijn 14e generatie PowerEdge servers voor

Als een echte hoeksteen van elk datacenter willen de nieuwe 14G servers een platform bieden voor eenvoudiger, beveiligd en geoptimaliseerd beheer om alle workloads aan te kunnen.

post-image-3

IT-bedrijf Dell EMC brengt zijn nieuwe generatie servers op de markt die gebaseerd zijn op de nieuwe Intel Xeon Scalable processoren evenals een schaalbaar, geautomatiseerd en beveiligd rekenplatform dat geschikt is voor zowel traditionele applicaties als cloud-native applicaties.

Het nieuwe gamma Dell EMC PowerEdge servers is bovendien geoptimaliseerd voor niet-vluchtig express geheugen (NVMe); zij moeten bedrijven helpen om de uitrol van een "software-defined" opslag en hyperconvergente storage te versnellen.

"De Dell EMC PowerEdge servers van de 14e generatie verbeteren de prestaties van de meest verkochte servers ter wereld, met de bedoeling de transformatie van de IT van onze klanten te ondersteunen", aldus Ashley Gorakhpurwalla, President van de afdeling Solutions Servers, Dell EMC.

Hij vervolgt: "Onze moderne infrastructuuroplossingen zorgen voor een revolutie bij de digitale economie van vandaag. Dankzij onze cyber-resilient architectuur en onze hoog performante innovaties bieden wij onze klanten de middelen om hun potentieel ten volle te benutten."

Show More
Back to top button
Close
Close