Ansys verwerft Computational Engineering International

De specialist in digitale simulatie heeft bekend gemaakt dat hij het bedrijf Computational Engineering verworven heeft, de uitgever van oplossingen voor de analyse van simulatiegegevens, en dit voor een niet nader genoemd bedrag.

post-image-3

Door in één enkel aanbod de oplossingen van de specialist in digitale simulatie te combineren met een tool voor het visualiseren van marktsimulatiegegevens, wil de uitgever Ansys een nieuw potentieel bieden aan industriële bedrijven die steeds vaker inzetten op simulatie om hun producten van morgen te ontwikkelen.

"CEI kent al jaren een groei gemarkeerd door tal van successen, dankzij zijn spitstechnologieën die door een team van zeer hoog niveau ontwikkeld zijn. Door de visualiseringstools, ontwikkeld door CEI, te integreren in het aanbod van ANSYS stellen wij onze klanten in staat om meer oordeelkundige technische en commerciële beslissingen te nemen en in de toekomst nog meer opmerkelijke producten te ontwikkelen", zo verklaarde Mark Hindsbo, Vice President en General Manager van het bedrijf.

Het bedrijf CEI is gevestigd in Apex (North Carolina) en telt 28 loontrekkenden en meer dan 750 klanten in het buitenland.

Show More
Back to top button
Close
Close