Sophos wendt zich tot Tech Data

De specialist in netwerkbeveiliging heeft voor de Benelux-markt een partnerschap aangekondigd met de distributiereus Tech Data.

post-image-3

Sophos heeft besloten om zich te verenigen met Tech Data via de afdeling Azlan, om zo zijn vele resellers tevreden te blijven houden en op vlak van beveiliging een distributie met toegevoegde waarde te kunnen verzekeren.

Tech Data zal zich niet enkel bekommeren om het aanbieden van beveiligingsoplossingen aan middelgrote Belgische bedrijven: de verdeler beschikt eveneens over de vereiste technische kennis om de resellers bijvoorbeeld consultancy en trainingen aan te bieden.

Het akkoord heeft betrekking op alle beschermingsproducten en -diensten van Sophos, met bijzondere focus op Intercept X en de technologieën die de conformering aan RGPD ondersteunen.

"Onze exponentiële groei bij Sophos heeft ons ertoe verplicht om oplossingen te voorzien om onze resellers enerzijds kunnen bereiken, en anderzijds sneller te kunnen reageren op alle vragen van de markt. Wij hebben in Tech Data een aanvullende partner gevonden die snel kan reageren en de markt een alternatief kan bieden op gebied van distributiemodel. Dankzij Tech Data zullen onze resellers altijd van een dienstverlening kunnen genieten die optimaal op hun behoeften afgestemd is", legt Peter Magez uit, Country Manager van Sophos Belux.

Het nieuwe commerciële partnerschap kadert in de context van de uitzonderlijke groei van het bedrijf Sophos in de hele wereld, maar vooral in de Benelux.

Show More
Back to top button
Close
Close