Econocom Digital Security opent een filiaal in Brussel

De in cybersecurity gespecialiseerde dienstverlener, een filiaal van de Econocom Group, zet zijn groei in Europa verder en opent twee kantoren, in Brussel en Luxemburg.

post-image-3

Benoît Rousseaux, voormalig Commercieel Directeur van Econocom Belux, zal de leiding van deze twee entiteiten op zich nemen. Deze stap betekent de eerste organische creatie van Digital Security sinds zijn lancering in 2015. In Frankrijk beschikt het bedrijf al over 200 experts; het realiseert er een omzetcijfer van bijna 20 miljoen euro.

"Tegen 2020 mikken wij op een omzetcijfer van meer dan 7 miljoen euro. Wij hebben nu al een dozijn in cybersecurity gespecialiseerde talenten aangetrokken om ons uitbreidingsplan in de Belux uit te voeren", aldus Benoît Rousseaux.

"Met de opening van deze twee structuren bevestigen wij onze Europese benadering van de beveiliging, door onze aanwezigheid te versterken op de plek waar de Econocom groep reeds aan de slag is", bevestigt van zijn kant Jean-Claude TAPIA, President van het bedrijf gespecialiseerd in expert dienstverlening in digitale beveiliging.

Digital Security assisteert in het bijzonder tal van bedrijven en administraties bij hun transformatieproject of het zich in regel stellen met de wetten en regelgeving, in het bijzonder de GDPR (General Data Protection Regulation) en NIS (Network and Information Security), een richtlijn die een gemeenschappelijk hoog niveau van beveiliging van netwerken en informatiesystemen in de Europese Unie moet waarborgen.

Benoît Rousseaux zal bijgestaan worden door Stéphane L`Hermitte als technisch directeur.

Show More
Back to top button
Close
Close