Veeam wordt Premier provider van Nutanix oplossingen

De cloud-specialist kiest Veeam als strategische technologiepartner voor zijn Nutanix Elevate Alliance Partner programma.

post-image-3

De provider van availability oplossingen Veeam Software maakt een uitgebreid partnerschap bekend met Nutanix, specialist in cloud voor bedrijven en hyperconvergente infrastructuren. Volgens het partnerschap wordt Veeam Premier Availability  provider voor de gevirtualiseerde Nutanix-omgevingen.

Veeam voegt bovendien de ondersteuning van Nutanix AHV toe aan zijn vlaggenschip Veeam Availability Suite, zodat de gemeenschappelijke klanten van Nutanix en Veeam kunnen genieten van een versterkte availability oplossing. Tevens kunnen zij hun digitale transformatiestrategie aanzienlijk versnellen doordat zij kunnen beantwoorden aan de verwachtingen van de gebruikers die een vloeiende en homogene ervaring wensen.

"Dit partnerschap brengt de twee bedrijven samen om zo multi-cloud oplossingen te kunnen leveren aan bedrijven", aldus Peter McKay, Co-CEO en President van Veeam.

Door een software defined Enterprise Cloud platform aan te bieden optimaliseert Nutanix de performantie en het beheer van application workloads in fysieke en virtuele omgevingen. Volgens IDC zal de markt van Hyper Converged Infrastructure (HCI) tegen 2021 goed zijn voor 7,5 miljard dollar, omwille van het stijgend succes van deze technologie bij bedrijven,  nu steeds meer bedrijven de potentiële voordelen ervan leren kennen.

Show More
Back to top button
Close
Close