NetApp reikt Partner Awards 2017 uit

Erkenning voor partners met wie dit jaar bijzonder succesvol is samengewerkt

post-image-3

NetApp maakte deze maand de winnaars van haar Partner Awards 2017 bekend. Met de uitreiking van de Partner Awards wil NetApp haar partners bedanken, met wie zij in het afgelopen jaar bijzonder succesvol heeft samengewerkt. De Partner Awards werden dit jaar uitgereikt in zes verschillende categorieën, waaronder de categorieën Cloud Service Provider of the Year, SolidFire Partner of the Year en Distributor of the Year.

 

De uitreiking van de NetApp Partner Awards voor Belux-partners vond plaats op 8 juni in Brussel tijdens het jaarlijkse Channel Kick-Off-event van NetApp. Met de Partner Awards geeft NetApp een blijk van erkenning voor de voortdurende bijdrage die de partners aan NetApp leveren. Het event kende dit jaar een extra feestelijk karakter vanwege het 25-jarige bestaan van NetApp – een kwart eeuw waarin datamanagement-innovatie en samenwerking met partners het DNA van NetApps succes zijn geworden.

 

 

De winnaars van deze 2017-editie in de verschillende categorieën zijn de volgende:

 

· Arrow ECS – Distributor of the Year

Arrow ECS is al drie jaar op rij een belangrijke channelpartner. Het bedrijf richtte zich niet alleen sterk op het versnellen van het ‘Quote to Order’-proces, maar ook op het bouwen van oplossingen, zoals de Splunk-bundels. Dat smaakt naar meer en daarom vindt NetApp het logisch Arrow te belonen voor deze inspanningen en rekent het op hen om op dezelfde voet door te gaan.

 

· Fujitsu – Partner of the Year

Fujitsu kijkt terug op een geweldig jaar, waarin het spectaculaire groei heeft laten zien in de overall business, samen met NetApp. Het bedrijf wist zijn installed base te laten groeien door het winnen van enkele grote projecten en het afsluiten van raamovereenkomsten, in verschillende marktsegmenten. Nauwe samenwerking tussen de salesteams van Fujitsu en NetApp was de basis voor dit succes en we kijken uit naar een voortzetting hiervan en nog meer succes in boekjaar 2018.

 

· NRB – Cloud Service Provider of the Year

NRB is een van de grootste serviceproviders van België. Het bedrijf biedt een brede reeks van ICT-diensten en -oplossingen waarmee zijn klanten hun bedrijfsvoering transformeren. NetApp is trots op de standaardisatie van NRB op FlexPod, de vroege adoptie van het volgende-generatie datacenter-3D-platform SolidFire en de adoptie van de NetApp OnCommand Insight-analytics-software. NRB gebruikt deze NetApp-technologieën om klanten te voorzien van een flexibel state-of-the-art platform dat meegroeit met de business en zorgt voor concurrentievoordeel. NRB is voor NetApp een sterke strategische partner in de hybrid-cloudwereld en NetApp feliciteert deze partner met deze welverdiende erkenning.

 

· Neoria – Flash Partner of the Year

Neoria is in België een van de oudste partners van NetApp. Het bedrijf heeft een solide reputatie in resultaatgericht denken, het bieden van uitstekende services en topondersteuning. De award is een erkenning van de adoptie van het NetApp Flash-portfolio, de hoogste Flash-omzet van alle Belgische NetApp-partners en de drive om de best mogelijke datamanagementoplossingen aan klanten te bieden. NetApp kijkt uit naar de samenwerking in het komende jaar.

 

· RealDolmen – SolidFire Partner of the Year

RealDolmen was een van de eerste NetApp-partners in België die SolidFire omarmde. SolidFire is een All-Flash-array voor het volgende-generatie datacenter. RealDolmen onderkende dat deze oplossing de juiste keus is voor klanten die hun datacenter echt willen transformeren. NetApp erkent deze toewijding aan NetApp SolidFire in het afgelopen boekjaar en reikt daarom deze titel uit aan RealDolmen.

 

 

Show More
Back to top button
Close
Close