Damovo neemt Voice & Data Network over

De provider van communicatiediensten meldt de overname van het Zwitserse Voice & Data Network AG. Een operatie die de groeistrategie van Damovo in Europa moet ondersteunen.

post-image-3

Damovo versterkt zijn aanwezigheid in Zwitserland met de overname van de Zwitserse provider van data en voice communicatie Voice & Data Network AG ("Vodanet") voor een niet nader genoemd bedrag.

Buiten het feit dat deze overname Damovo de ervaring en expertise brengt van het Vodanet-team, versterkt het ook de mogelijkheden van Avaya binnen Damovo en biedt het haar de mogelijkheid om haar activiteiten in Europa uit te breiden.

Net zoals de overname van Netfarmers in 2016 kadert deze nieuwe overname in de "Buy and Build" strategie ban Damovo, dat zo de belangrijkste leverancier van unified communication in Europa wil worden.

Vodanet is een belangrijke partner voor Avaya in Zwitserland. Het biedt de volledige portefeuille van Avaya aan - waaronder zijn eigen cloud-aanbod. Deze overname verdrievoudigt de aanwezigheid van Damovo op de Zwitserse markt en verbetert de ondersteuning van Avaya in heel Europa.

"Wij zijn zeer verheugd over de overname van Vodanet", aldus Glen Williams, CEO van Damovo. "Dit bedrijf vult onze huidige portefeuille aan en laat ons toe om onze toekomstige ontwikkeling voor te bereiden. Wij zijn ongeduldig om de opportuniteiten aan te grijpen die deze overname ons biedt, zowel in Zwitserland als voor onze groep."

Show More
Back to top button
Close
Close